Kroonika kajastas varem, et Phil Collins sai varem oma laste ema Orianne Ceveyga hästi läbi, kuni naine otsustas salaja Las Vegases abielluda. Nüüd tahab muusik, et naine läheks nelja tuule poole ja vabastaks talle kuuluva maja ruumid.

Orianne on ära kulutanud 15 aastat tagasi lahutuse käigus saadud 40 miljonit dollarit ning keeldub majast lahkumast. Ta vahetas isegi uksekoodid ära, et eksabikaasa ei saaks teda välja tõsta.

Phil Collins tegi asja ametlikuks ja pöördus kohtusse. Orianne nõuab kohtu kaudu 20 miljonit dollarit, mis on umbes pool häärberi väärtusest, kus ta praegu elab, väites, et Collins olevat seda talle lubanud.

Collinsi juriidilised esindajad aga ütlevad, et see jutt on vale, ning sellist kokkulepet pole olnud.

Kohtunik Stephanie Silver on muusikuga nõus ning ütleb, et maja kuulub täielikult tall ning Orianne ei peaks majast midagi saama.

Ta lisas: "Kui vandekohus hiljem otsustab, et Orianne on väärt pool maja väärtusest, siis see on nende teha."

Orianne väidab ka, et osa majas olevatest väärisesemetest kuuluvad lahutuskokkuleppega talle, aga see ei ole veel kinnitust leidnud. Iseseisvad hindajad lähevad nüüd häärberisse, et esemete väärtus kindlaks määrata.

Phil Collins võttis kodust lahkudes ja Šveitsi minnes kaasa mõne kohvritäie asju, sest ei arvanud, et nende kättesaamine võiks olla probleem. Majas on ka kõik tema riided, fotoalbumid ja muud isiklikud asjad, millele tal ligipääs puudub.

Collins pöördus kohtu poole, et saada tõkend paarikese häärberist väljaheitmiseks. Kaasus on edasi läinud järgmisesse kohtusse, sest eelneval kohtul polnud seaduspärast võimekust sellega tegeleda.