Algul, kui uurisime "Suhtevimkade" saatejuht Triin Lellepilt, et mis juhtus, tunnistab naine, et ta ei tea ka ise veel, miks muudatused toimusid. Temani oli jõudnud informatsioon, et reedel alustanud saade oli vaatajate seas vägagi populaarne. "Olime reitingult peaaegu päeva parimad. 0,1 % jäime "Õhtule!" alla," selgitas saatejuhtimises debüüdi teinud laulja. Alles mõned tunnid tagasi tegi Lellep Facebooki vahendusel reklaami "Suhtevimkade" teisele episoodile.

Nüüd aga tunnistab hiljutises videointervjuus Triin Lellep, et Kanal 2 omanike vahetustega muutus ka saatekava ülesehitus. "Tulid teised inimesed ning nende nägemuse järgi soovisid nad sellele ajale teistsugust saadet, midagi, mis oleks rohkem perekeskne," märgib Lellep, kes ütleb, et nende saated liigutatakse teisele ajale ning nad kohandavad ka uued episoodid rohkem nende nägemuse järgi. "Nende mõtteid ja soove ma veel kahjuks ei tea," tunnistab lauljanna.

Tekib küsimus, et mis saab ülejäänud viiest episoodist, mis eetrisse pole jõudnud. Naine vastab, et paraku ei oska ta hetkel öelda: "Võib-olla peab muutma, võib-olla mitte."

Muuhulgas avaldab Triin Lellep saladuse, kuidas ta nii särav on ning mismoodi läheb ta raskustele vastu.

Vaata põhjalikumat usutlust laulja ja "Suhtevimkade" saatejuhiga videost!