John Legend oli üks mitmest tuntud nimest, kes eile õhtul Philadelphias Joe Bideni toetas. Seal olles kasutas Legend võimalust kritiseerida kõiki neid räppareid, kes Trumpi avalikult toetanud on.

Legendi kommentaarid järgnevad telesaates Saturday Night Live sketšile, kus heideti nalja Lil Wayne'i ja Ice Cube'i üle. Kui Jim Carrey mängitud Joe Biden küsis, miks räpparid Trumpi toetavad, vastasid mõlemad kiiresti: "Maksud."

Kuigi Cube reageeris sketšile positiivselt, lisades Twitteris teda pilanud video juurde naerunäoga emoji, siis lisas ta, et talle ei meeldinud, et tema valikule presidendi osas viidatakse kui ahnusest tingitule. Kui Ice Cube ei ole avalikult tunnistanud, kelle poolt ta hääletab, siis on ta varem käinud Valges Majas ja töötanud plaani juures aidata USA mustade kogukondi.

50 Cent aga avaldas presidendile toetust Twitteris, mille järel ta endiselt kallimalt Chelsea Handlerilt sõimata sai. Lil Wayne aga käis Michiganis Donald Trumpiga koos laval, jätmata mõistatuseks, keda tema toetab.

John Legendile aga see kõik ei meeldinud. "Mõned inimesed näevad Donald Trumpi õelust, kiusamist ning isekust ja nimetavad seda jõuks, selline kummaline maskuliinsus. Mõned inimesed näevad tema ahnust ja nimetavad seda heaks äritegevuseks," ütles John Legend esmaspäeva õhtul.

Selle järel kritiseeris Legend ka mitmeid räppareid otse. "Mõned teie endised lemmikräpparid on neid valesid uskuma jäänud. Ma usun, et nad on isegi loonud uue supergrupi, mille nimi on "Uppunud koht"," viitas Legend õudusfilmile "Get Out".

Legend ründas verbaalselt ka Trumpi ennast, öeldes, et tema Platinum Plan mustanahalistele pole muud kui "kassikuld". "Küsige seda vaid Trumpi ülikooli õpilastelt. Või kõikidelt alltöövõtjatelt, kelle ta on üles lasknud. Küsige inimestelt, keda tema heategevusorganisatsioon pidi aitama, enne kui see pettuse pärast suleti. Küsige kõikidelt mustadelt ja pruunidelt inimestelt, kes surevad tema valvekorra ajal viirusesse," loetles John Legend põhjuseid.

Ta lisas: "President ei ole tugev. Ta on argpüks. Tema karjäär ettevõtluses ja valituses ei ole olnud muud kui üks ebaõnnetumine teise järel. Me vajame presidenti, keda me saame usaldada."

USA president valitakse Eesti aja järgi täna öösel.