Pikaaegset ETV saatejuhti olid pärastlõunal Pärnamäele ära saatma tulnud lisaks lähedastele ja sõpradele ka mitmed tuntud telenäod. Näiteks tulid oma austust avaldama endised kolleegid ERRist Priit Kuusk, Margus Saar, Tiina Jaakson, Roald Johannson ja Vahur Lauri.

Kaileen lõpetas Tartu ülikooli psühholoogia erialal ja õppis enne seda majandust.

Ta töötas Eesti Televisioonis aastatel 1998-2014 ja on vaatajatele tuttav majandusuudiste saate "Kapital" ja "Terevisiooni" saatejuhina, lisaks töötas ta "Aktuaalse kaamera" toimetajana ning tegi portreesaateid sarjas "Tähelaev".

Kaileen Mägi lahkus ETVst 2014. aastal.

"Mida aeg edasi, seda enam ma tundsin, et pean olema rohkem koos lastega - minu peres kasvab üheksa-aastane poeg ja nelja-aastaseks saav tütar. Televisioon neelab inimesi ja vaba aega, vabatahtlikult on vahel täitsa mõnus olla alla neelatud," ütles Mägi 2014. aastal Kroonikale ja lisas, et nüüd otsustab ta seda kõike lihtsalt kõrvalt vaadata.

Alates 2017. aastast tegutses ta Perekeskus Sina ja Mina juhatuse liikmena. Pärast ETV-st lahkumist jätkas tegelemist oma loovagentuuriga.

Saatejuht Roald Johannson meenutas möödunud nädalavahetusel Kaileeni sotsiaalmeedias ka meeleoluka pildiga.

"Aitäh, kallis Kaileen, et olid nii helge, rõõmus ja hea inimene! Jään härdusega meenutama meie toredaid ühiseid aastaid (ja meeldejäävaid pidusid) Aktuaalses Kaameras," kirjutas Johannson oma Facebooki lehel.

Jaga
Kommentaarid