"Sõpradele ei soovitaks," muigab Aarne. "Väga hullult ei ole haigus avaldunud, aga taastumine võtab aega, kauem kui tavalise gripi puhul. Hingamisraskusi on kergelt esinenud – verehapniku mõõtja on näidanud, et see on olnud piiri peal, aga üle väga ei läinud õnneks."

Aarnel on hea meel, et nad jõudsid tähistada kontserdiga Veljo Tormise sünniaastapäeva, isadepäeva ja hingedepäeva. Aarne sõnul oli kontserdi pealkiri provotseeriv − "(V) isa hing", nagu filmide seeria "Visa hing". Ta kiidab, et sealt ei ilmnenud hiljem ühtegi nakatunut. Aarne ütleb, et lähikontakti tõttu poeg Sten-Kristjaniga, kes oli viirusesse nakatunud enne teda, püsis ta ka isolatsioonis ettenähtud aja ega näidanud selle lõpus positiivset tulemust – vaid loetud päevad hiljem isolatsioonist väljudes sai ta viiruse arvatavalt koolist.

"Ühtpidi on inimestel kindlasti huvi koole lahti hoida, aga kool nakkuse levitajana on ohukoht – koolide ventilatsioonisüsteemid ei ole nii tõhusad ja seal ei ole võimalik inimesi viiruse leviku eest kaitsta. Minu üks kolleeg kirjutas hiljuti Õpetajate Lehes õigesti, et koolide ventilatsioonisüsteemid tuleks ümber ehitada, sest kellel on kasu surnud õpetajast."

Aarne teeb juba kaugtööd: "Reaalselt on võimalik juba jalule tõusta ja jõulude paiku mingid toimetused ära teha. Ikka tuleb välja minna ja liikuda, peab trenni tegema. Mina soovitan kõigil hoida distantsi ja kanda maski."