Tampas asuv Hillsborough päästeteenistus sai hädaabikõne neljapäeval umbes kell 8:30 hommikul. Kõnes öeldi, et üks Carole Baskini hoole all olevaid tiigreid hammustas käest teda toitma läinud töötajat.

Carole ja Howard Baskin sõnasid TMZ-le, et üks nende pikemaajalisemaid vabatahtlike Candy Couser pistis käe tiiger Kimba puuri, et uks toitmise ajaks avada. Kuid Kimba hammustas tema kätt ja hakkas seda järama.

Väljaande teatel oleks tiiger peaaegu Candy käe õlast ära rebinud. Baskinite sõnul lasi tiiger käest lahti, kui teised töötajad karjumise peale kohale jooksid. Kolm töötajat tegid ohvrile žgutti ning hoolitsesid haava eest, kuni päästjad 15 minutit hiljem saabusid.

Candy Couser. Foto: Scanpix

Meedikud jätkasid sündmuskohal esmaabi andmist, püüdes Candy olukorda stabiliseerida, ning viisid ta siis edasiseks raviks haiglasse. Karmile rünnakule vaatamata peaks Candy eluga pääsema.

Baskinite sõnul oli Candy kiirabiautos teadvusel ning ei soovinud, et Kimbale viga tehakse. Tiigrit hoitakse nüüd järgmised 30 päeva karantiinis, aga tunnistasid, et loom käitus loomupäraselt, sest oli toidu läheduses.