Keili Sükijainen kolis Balile

Saatejuht Keili Sükijainen on elukaaslase Denriga võtnud ette pika talvepuhkuse – ta jääb kevadeni Balile. "Enne kui mul uued teleprojektid hakkavad, pole vaja tagasi tulla," selgitab Keili. "Kuna peale teletöö nõustan väikeettevõtteid meediaalal, ei ole vahet, kas teen klientidega koosolekuid Zoomis Eestis või Balil. Kevadine koroonalaine tõestas, et kõik saab tehtud ka kaugelt. Isegi paremini, kui aus olla. Tunnen, et juba esimesed nädalad Balil olen mitu korda produktiivsem olnud, sest tahan ju päeval ka lõbutseda ja päikest nautida."

Keili Sükijainen

Bali on Eestist kuus tundi ees. "Kui teie kell üheksa ärkate, olen mina juba tunde asjalik olnud," muheleb Keili. Muide, ka heategevussaade "Inglite aeg" sai Keili viimase lihvi just Balil.

Kuno Tehva ehitas saunamaja

Nõmme Kalju jalgpalliklubi presidendil ja ettevõtjal Kuno Tehval avaldus koroona-aastal eriline puutööanne: ta ehitas saunamaja, mis saab viimast lihvi. "Koroona tõttu on paljud maal – kes teevad käed mullaseks, kes raiuvad metsa või ehitavad midagi. Selleks on ju praegu parim aeg. Püsige terved," sõnab Kuno lühidalt.

Kuno Tehva

Raimond Kaljulaiu nunnu tätoveering

Sotsist riigikogu liige Raimond Kaljulaid jäädvustab oma elu tähtsündmusi kehale. Tänavune kõrghetk oli tütar Iida sünd, mida meenutab Raimondi käsivarrel armas mõmmi.

"Iida on muutnud mu elu nii palju ilusamaks, värvilisemaks ja armsamaks. Olen väga tänulik Eili Lepik-Kannelmäele, kellega see ei ole meil esimene koostöö ega jää viimaseks," lausub Raimond.

Tähistamaks armastust ja abielu, on nad Janega oma kätele jäädvustanud ka identsed rahu­tuvid.