Tom Cruise (58) sattus nädalapäevad tagasi meedia tähelepanu keskpunkti, kui karjus kahe võtteplatsil olnud meeskonnaliikme peale, kuna nad olid monitori vaadates teineteisele liiga lähedal. Sellele järgnes vihane tiraad Cruise poolt, mida keegi salvestas ja see siis kulutulena üle maailma levis.

Raadiojaamale SiriusXM antud intervjuus sõnas Ricky Gervais (59), et ta on midagi sarnast kogenud, aga mitte loengu vormis, nagu Cruise tegi. "Ma tahan, et kõik oleksid minu võtteplatsil rõõmsad ja selline asi rikuks selle ära," sõnas Ricky.

Ta lisas: "Ma pean olema naljakas. Kui ma teiste peale röökima hakkan ja siis pean naljakas olema, siis see on väga raske. Püüan seda (karjumist - toim) mitte kunagi teha. Ma ei taha, et keegi end halvasti tunneks, nii et kui midagi valesti läheb, siis ma karjun taeva poole."

Ricky mõistab stressi, mille all Tom Cruise töötab. Cruise, kes on "Võimatu missiooni" filmide peaprodutsent, sõnas esimese tiraadi ajal võttemeeskonnale, et ta suhtleb paljude stuudiotega, kes tahavad samuti pandeemia ajal filme teha, ning paljud hoiavad neil sel perioodil silma peal. Seega ei tohi keegi kuidagi eksida ja ka kõige elementaarsemaid piiranguid rikkuda.

"Unustage pandeemia. Need filmid sõltuvad suuresti temast, nii on olnud viimased 30 aastat. Mulle on makstud raha töö eest, millega ma pole ise rahul olnud, ning olen tahtnud järgmisel päeval raha tagasi anda. Kujutage siis nüüd ette, mis summasid talle makstud on," ütles Ricky.

Koomikul on end Tom Cruise'i olukorda raske panna. Kui Cruise teeb 300 miljoni dollari eelarvega filme, ei maga pool aastat ning reisib mitu kuud filmi reklaamides ringi, siis Ricky teeb 5-10 miljoni dollari eelarvega projekti ning reklaamib seda kolmes-neljas kohas.

Ricky tõi näite Ben Stilleri kohta, kellega ta koos tegi "Öö muusemumis" kolmanda filmi. Stiller rääkis Rickyle, et korra pidi ta intervjuusid andma kella üheni hommikul. "Selline asi viiks mu hullumajja," kommenteeris Ricky.

Arvestades pinget ning tähelepanu, mille all Cruise on elanud alates 20-eluaastast, siis imestab Ricky, et Cruise veel imelikum inimene pole. "Mul polnud raha ja kuulsust enne kui ma sain 40. Ja ma pole kaugeltki samal tasemel, mis tema," ütles Gervais.

Pidev ülistamine ja iga käsu täitmine, mida Cruise ütleb, ei ole Ricky arust normaalne ning saab vaid oletada, mida see tema mõistuse ja maailmatunnetusega teinud on. Kõik taandub viimaks rahale ning kui karjäärid ja kinode tulevik mängus on, siis on oluline reeglitest kinni pidada.