Kourtney, Kim, Khloe ja Kris üllatasid võttemeeskonna reedel pärast viimase episoodi filmimist. See oli nende viis meeskonda pika ja raske töö eest tänada.

Pereliikmed pidasid kõik eraldi kõne ning saatsid meeskonnale häid sõnumeid. Kõige pikemalt saatega seotud võttemeeskonna liikmed sõnasid, et jäid sarja juurde nii pikaks ajaks, kuna neile meeldis koos perega töötada. Võttemeeskond võttis kingid pisaraid valades vastu, vahendas DailyMail.

Tõsielutäht Kim Kardashian West teatas septembris, et 14 aastat kestnud saade tema perest saab läbi. "Raske südamega tegime me perega ühise otsuse lõpetada saade "Keeping Up With The Kardashians"," kirjutas Kim K Twitterisse.

Saade oli eetris 14 aastat ning tegi nii Kimist kui tema perest globaalsed superstaarid. Saate viimane, 21 hooaeg, tuleb eetrisse 2021. aasta alguses, vahendas BBC.

"Ma olen äärmiselt tänulik kõikidele, kes vaatasid ja toetasid meie perekonda selle 14 aasta jooksul. See saade tegi meist need, kes me oleme ning ma olen igavesti võlgu neile, kes aitasid vormida meie karjääre ning muutsid meie elusid igaveseks," lisaks tõsielutäht.

Kui saade 2007. aastal alustas, oli pere suhteliselt tundmatu. Kim osales paaris Paris Hiltoni tõsielusaate episoodis ning tema isa Robert oli tuntud, kui üks OJ Simpsoni kaitseadvokaate. Robert Kardashian suri 2003. aastal.

Esimesed episoodid keskendusid Kimile ja tema õdedele Kourtneyle ja Khloe'ile ning nende kaasadele, Kourtney ekskallimale Scott Disickile, Kimi eksabikaasale Kris Humphriesile ning Khloe'i eksabikaasale Lamar Odomile.

Hiljem liitusid saatega ka tüdrukute ema Kris Jenner, tema eksabikaasa, kes oli siis veel tuntud kui Bruce Jenner, ning nende lapsed Kylie ja Kendall Jenner.