TMZ sai enda kätte kirjavahetuse mõrva tellimise eest föderaalvanglas istuva Joe Exotici ning tema juriidilise meeskonna vahel, kust selgub, et "Tiger Kingi" täht tahab demokraatide presidendi abil vabaks saada.

Mis puudutab kriminaalõigust ning vanglareformi, siis Exoticu sõnul on tal uude presidenti rohkem usku. Vaadates telekast asepresidendi Kamala Harrisest tehtud erisaadet, näeb Exotic, et Harris on just õige inimene justiitsministeeriumis ja teistes riiklikes agentuurides korra majja löömiseks.

Kommenteerides oma emotsioone Donald Trumpi vastu sõnas Joe Exotic, et ta vaatas alati presidendile alt üles ning uskus temasse, kuna Trump tundus olevat otsekohese käitumisega. Kuid see kõik muutus kuuendal jaanuaril.

Exoticul on endise presidendi vastu tekkinud teatud põlgus, sest ta peitis end pärast Kapitooliumi sissetungi Valges Majas ning ei öelnud midagi nende inimeste kohta, kes tol päeval surid.

Joe Exoticust on saanud sellega suur Joe Bideni fänn ning väidab isegi e-kirjades, et tal on on uued asitõendid, mis võiks teda armuandmisel või karistuse vähendamisel aidata.

Exotic on varem põhjendanud, et ei saanud Trumpilt armu, kuna oli tema jaoks "liiga gei". Küll aga andis Biden kohe esimesel päeval täidesaatva korralduse kaitsta LGBTQ+ kogukonna liikmeid diskrimineerimise eest.