80-aastane laulja, kelle superhittide hulka kuuluvad "She's a Lady" ja "Sex Bomb", tunnistas, et sai esimese vaktsiinisüsti enne seda, kui esines Jools Hollandi iga-aastasel aastavahetusprogrammis. Nüüd sõnas laulja, et täielikult vaktsineeritud olemine tekitab hea tunde, kirjutas BBC.

"Ma olen mõlemad saanud ja tunnen end kuulikindlana," ütles laulja "The Graham Norton Show" jutusaates.

UKs kasutatavad vaktsiini nõuavad toimimiseks kahte süsti. Tulemused on näidanud, et Pfizer-BioNTech vaktsiin on 95 ning Oxford-AstraZeneca 90 protsenti efektiivne COVIDi vastu.

Karantiini ning mitmete piirangute tõttu on suur enamus live-esinemisi ära jäänud, kuid talendisaates "The Voice" kohtunikuametit pidav Tom Jones ei jõua ära oodata, mil ta tagasi lavale saab.

"Mõtlesin, et saan nüüd välja minna ning esinema hakata, kuid siis taipasin, et selleks on ka publikut vaja ning kui nemad ei ole kaitsesüste saanud, siis ei ole mõtet," rääkis Jones.

Kui temalt küsiti, kas ta naudib ikka veel esinemist, ütles ta: "Armastan seda. Laulan kodus olles. Laulan isegi siis, kui mulle selle eest ei maksta. Ma armastan laulda, tõsiselt, ja iga kord, kui mul on võimalus seda teha, siis ma seda ka kasutan."