"See oli ikka päris vastik," tõdeb Taivo. "Esimesed paar päeva oli väga raske, ebameeldiv ja valulik. Täppe oli ikka sadu, iga kahe sentimeetri pärast järgmine. Kuna need on ka põletikulised, tekivad teatud külmavärina lained, mis käivad üle keha."

Taivo Piller ja abikaasa Mart Haber kasvatavad koos kaksikuid Hubertit ja Hildat. Paar on tihti oma seksuaalsete eelistuste tõttu pidanud enda eest avalikult seisma. Dekoratsioonifirma Shishi omanikku Mart Haberit tõsiselt pahandas tolle aegse siseminister Mart Helme väljaütlemine samasooliste paaride aadressil, kuigi Eesti riigile makstakse suurt maksuraha.

"Mina olen abielus mehega ja meil on kaks last. Meie abielu on registreeritud ka Eestis," kirjutas Mart Haber Facebooki.

Ettevõtja jagas jälgijatega ka lähisugulussuhete väljavõtet rahvastikuregistrist.

"Meie firma maksis ainult sel kuul 224 563,66 eurot makse ja meie siseminister soovitab meil joosta Rootsi. Kui keegi minu sõpradest on hääletanud selle valitsuse poolt, siis me ei ole enam sõbrad," lisas ta postituse juurde.

See on muidugi reaktsioon siseminister Mart Helme intervjuule saksa väljaandes Deutsche Welle, kus ta geidesse väga viisakalt ei suhtunud.

Deutsche Welle küsis, kas geid tungivad peale ja ujutavad eesti rahva üle. "Las jooksevad Rootsi. Seal on kõik olemas, kõik vaatavad nende peale viisakamalt," ütles Helme, vahendas Delfi.

Jaga
Kommentaarid