Nagu uutest sõnadest kuulda, siis on laul inspireeritud koroonaviirusest ning juba kolmandast karantiinist, mille riik on määranud. Sõnadega kirjeldab pere enda eluolu sellel ajal ning kuidas karantiin on nende igapäevast elu muutnud.

"Oleme ikka kodus oma nelja lapsega vähemalt 8. märtsini ning vaatame, mida uus vaktsiin endaga toob, ning kuidas viiruse uus tüvi seda mõjutab. Loodetavasti olukord peagi muutub," on kirjas perekonna YouTube'i kanalil.

"Aga seni otsustasime nalja teha kaheksakümnendate ballaadiga. See on meie paroodia Jim Steinmani 1983. aasta laulust "Total Eclipse of the Heart", mida teatavasti esitab Bonnie Tyler, ning millel on üks veidramaid muusikavideosid. Seal on näha paljusid lapsi viktoriaanlikus gooti stiilis Surrey haiglas ringi jooksmas, seega suht sarnane meie olukorrale," selgitasid nad loo tegemise põhjuseid.

Lugu laeti YouTube'i üles 3. veebruaril ning sellel on praeguseks ligi kaks miljonit vaatamist. Teiste seas andis sellele oma kiidusõnad ka Bonnie Tyler ise, kes kirjutas Facebooki: "Täiega armastan seda."