Kuigi Kaire tervis on praeguseks korras, põdes ta vahepeal koroonat ja ütles, et see ei olnud üldse naljakas. "Ma olin kuulnud, et see koroona on selline, et oled haige, siis nagu hakkab leevenema ja siis tuleb jälle peale-umbes nii ta mul oligi," nentis Kaire.

Kaire sõnul oli tal palavik ja köha. "Siis läks palavik ära, neljandal päeval juba mõtlesin, et lähen juba jalutama, et äkki saan terveks. Siis tõusis täpselt sellel õhtul uuesti palavik ja tekkis peavalu, mida ma pole elus tundnud. Nagu noaga lõigataks aeg-ajalt läbi pea. See oli kõige nõmedam osa sellest."

"Ma olin 10 päeva kodus haige. Mõtlesin, et kutsun kiirabi siis, kui väga halvaks läheb. Poeg üks hetk ütles, et ma ei piinleks," meenutas ta.

Kaire hapnikusisaldus veres oli nii madal, et ta pidi haiglaravil olema seitse päeva. "Ütleme, et põhimõtteliselt kohe, kui hakati Remdesiviri manustama, siis hakkas parem," ütles Vilgats.

Kuigi Vilgats ise oma elu pärast muret ei tundnud, siis Dagmar Oja tunnistas, et tema muretses küll. "Mulle saadeti video, kus Kairel oli kanüül käes ja hapnikumask ees ning ta üritas kõndida, siis mul oli hirm ja pisarad ikka voolasid," rääkis Oja.