Probleeme tekitas sarja "Ginny and Georgia" hooaja viimane osa. Ühes stseenis vaidlevad peategelased Ginny Miller ja tema ema Georgia suhete pärast. Küsimusele, kas ta on oma poiss-sõbrast lahku läinud, vastas Ginny: "Miks see sind huvitab? Sa vahetad mehi nagu Taylor Swift."

Selle lause peale läksid Swifti fännid püha viha täis. Kriitikat sai nii saade kui selle osatäitjad. Mõned lauljanna fännid kutsusid teisi üles saadet edaspidi boikoteerima.

Sõna jõudis viimaks ka Taylor Swiftini, kes eile säutsus: "Hei, "Ginny and Georgia", 2010 helistas, see tahab oma laiska ning väga seksistlikku nalja tagasi."

Ta lisas: "Mis oleks, kui me lõpetame töökate naiste alandamise nimetades seda hobusep***a naljakaks. Ja, Netflix, pärast "Miss Americanat" ei sobi see imago sulle. Head naiste ajaloo kuud."

"Miss Americana" on 2020. aasta dokumentaalfilm Taylor Swiftist, mis tegi sissevaate lauljanna ellu, karjääri ning üheks mõjukamaks naiseks kujunemisse.

Netflix ega keegi sarja osalistest pole kriitikat veel kommenteerinud.

31-aastase Taylor Swifti armuelu on aastaid meedia tähelepanu keskpunktis olnud. Tal on olnud mitmeid kuulsaid partnereid nagu Harry Styles, Tom Hiddleston ja DJ Calvin Harris. Kuid viimastel aastatel on ta truu olnud vaid ühele mehele, 30-aastasele briti näitlejale Joe Alwynile.