Samal ajal, kui miljonid inimesed ootavad põnevusega pühapäeval eetrisse minevat Oprahi eksklusiivintervjuud prints Harry ja tema abikaasa Meghaniga, on meedias lahvatanud skandaal, mis võib hertsoginna mainet jäädavalt kahjustada.

Nimelt tõi The Times avalikkuse ette fakti, et 2018. aasta oktoobris olevat toona Sussexite kommunikatsioonijuhina töötanud Jason Knauf Meghani suhtes ametliku kaebuse teinud. Tema sõnul oli kiusav hertsoginna selleks hetkeks minema ajanud kaks personaalset assistenti ning kolmas ametnik olevat kurtnud, et naine õõnestab tema enesekindlust.

Knauf, kes nüüd töötab printsi vanema venna Williami heaks, väidab, et Harry palus tal ametlikku süüdistust mitte sisse anda. Seda ta siiski tegi, sest soovis kaitsta töötajaid, kes olid sattunud talumatu surve alla. Tal on ka tunnistajaid, kes olevat pealt näinud situatsioone, mil Meghan väidetavalt töötajaid kiusas.

Meghani tiim on sellele kiiresti reageerinud ning tegid avalduse, mis avaldus BBC-s: "Hertsoginnat kurvastab järjekordne rünnak tema isiku pihta, eriti, kuna ta on ise kiusamise ohver olnud ning keegi, kes on täielikult pühendunud aitamaks neid, kes on kannatanud valu ja traumat."

"Ta keskendub oma tööle suurendamaks kaastunnet üle kogu maailma ning püüab jätkuvalt näidata eeskuju sellest, mis on õige ja teha seda, mis on hea."

Hertsog ja hertsoginna teatasid 2020. aasta mais, et loobuvad oma rollist kuningliku pere vanemliikmetena, ja elavad nüüd Californias.

Eelmisel kuul teatas Buckinghami palee, et paar ei naase kuningliku pere töötavate liikmete hulka.