Juubelihooaeg saab alguse sellest, et Luna (Ragne Veensalu) on otsustanud jääda Peruusse ning Freya (Elina Reinold) ja Marion (Kadri Rämmeld) hakkavad Kättemaksukontorisse kolmandat detektiivi otsima. Uueks peategelaseks saab pirtsakas noor neiu Lumi-Lee (Amanda Hermiine Künnapas).

Põnevust lisavad erilised võttekohad, kuhu tavainimene niisama lihtsalt ei satu. „Näiteks toimus üks „mõrv” telemaja keldris. Samuti veetsime mitu toredat päeva sarimõrvari jahil Rahvusraamatukogus. Lahkelt lubati meid ka kohtadesse, kuhu tavakülastaja ei satu ja seega saime korraldada tagaajamisi hoidlates ja keldriruumides. Rahvusraamatukogus mõrvasid lahendades saime tapmised ja tagaajamised õnneks planeerida ajale, kui raamatukogu oli suletud. Muidu oleks olnud külastajatele kõvasti selgitamist, miks fuajee põrand verine on ja kolm naist relvadega mööda maja jooksevad,” kirjeldas “Kättemaksukontori” režissööri assistent Laura Laasi.

Uuel hooajal loovad sarjas kaasa ka Piret Kalda, Andres Noormets, Lauri Kink, Tiina Tauraite, Jüri Vlassov, Tambet Seling, Maarja Mesipuu-Veebel jpt

„Kättemaksukontori“ uus hooaeg alustab TV3s homme kell 21.30.