Gomez, kellel on sel nädalal ilmumas uus hispaaniakeelne EP pealkirjaga "Revelacion", mainis Vogue'ile aprillinumbri kaaneloos, et inimesi on lihtsalt väga raske usaldada. Ta kirjeldab, kuidas kuulsus tal uute tutvuste loomise raskeks muudab: "Ma ei saa kellegagi kohtuda, et teada saada, kas ta meeldib mulle," märkis 28-aastane Gomez. "Kui täiesti aus olla, siis tahan alustada täiesti otsast peale. Tahan, et kõik oleks täiesti uus ja värske. Ma tahan, et keegi armastaks mind nii, nagu ma oleks täiesti uus inimene."

Muu hulgas mainis ta ka seda, et tema lahkuminek Bieberist oli niivõrd raske, et ta vajas lausa professionaalset abi. Pärast abistamiskeskusesse minekut on ta aina enam hakanud mõtlema oma isiklikule elule - sellele, mida ma oma eluga teen.

2018. aastal abiellus Justin Bieber vahetult pärast Selenast lahkuminekut Hailey Baldwiniga.
Gomezil diagnoositi hiljuti bipolaarne häire ja ta rääkis väljaandele ka sellest. "Kui mul see diagnoositi, oli see väga hirmutav." Ta leiab, et üks viis end tervena hoida on vähem kasutada sotsiaalmeediat.

"Ärkasin ühel hommikul üles ja vaatasin Instagrami nagu iga teine ​​inimene ning seejärel mõtlesin "nüüd on kõik". Olin tüdinenud jubedate asjade lugemisest. Olin tüdinenud teiste inimeste nägemisest. Pärast taolist otsust tundsin ma kohe end vabana. Elu mu ees oli minu oma ja ma olin selles hetkes. Ma ei oleks saanud olla rohkem rõõmus selle üle."

Muu hulgas valmistab lauljatarile raskusi ka keeruline aeg: "Vaatan CNN-i, kuid proovin seda mitte liiga palju teha. Ma jõuan üks hetk oma empaatilisuses sinna punkti, kus ma hakkan lihtsalt nutma teiste valu pärast. Nutsin karantiini ajal palju, lihtsalt kõigi teiste valu pärast.”