Ohtralt alkoholi ja peod, mis kestavad varaste hommikutundideni. Seejärel uinak ja peagi taas pidutsema! See "rutiin" on selliste kevadpuhkuste puhul tavapärane.

Florida pole oma osariigi piire sulgenud, mistõttu oli noortel üle riigi mugav sinna kohale sõita. Paraku on olukord läinud kaootiliseks. Kõige keskmes on kuurortlinn Miami Beach, mille meer Dan Gelber kuulutas välja eriolukorra ning pani paika uued käsuliinid.

"Siia tuleb liiga palju inimesi, kel pole mingit soovi reegleid järgida, tulemuseks on kaos. Me ei suuda seda enam taluda," rääkis ta CNNile.

Sellest nädalavahetusest ajab politsei rahvamassid laiali õhtul kella kaheksast. Nagu ka videost näha, pole see lihtne ülesanne. Just sellest kellaajast on igasugu avalikud üritused keelatud. Lisaks suletakse siis mitmed sissesõiduteed linna. "Öösiti oli justkui rockkontsert, kus inimesed elavad üksteisel seljas," pahandas linnapea.

Igal teisel juhul, kui politsei mõned avaliku korra rikkujad kinni pidanud, on tegu inimestega, kes pole Miami Beachi elanikud.

Koroonapuhang pole USAs ja sealhulgas Floridas sugugi seljatatud. Viimasel nädalal teatati Ühendriikides päevas keskmiselt 54 600 uuest positiivsest koroonatestist.

Ühendriikides on praeguseks vaktsineeritud 13 protsenti elanikkonnast.