Olles möödunud pühapäeval modelli Kendall Jenneri koju tuginud ja alasti tema basseinis ujunud, lootis Shaquan King pärast vanglast vabanemist teise vägitüki korda saata. Ta tungis teisipäeval Kylie Jenneri koju, kus ta aga kiiresti vahistati, vahendab TMZ.

Kendall sai neljapäeval tema vastu ajutise lähenemiskeelu. Kohtudokumentides väidab Kendall, et King tungis tema koju pühapäeva hommikul, võttis riided selast ja läks alasti ujuma. Modelli turvamehed pidasid mehe kinni, kutsusid politsei ja King arreteeriti.

Kõige jubedam selle juures on asjaolu, et King oli COVIDi protokolli tõttu vangistuses vaid kuus tundi, ning poolteist päeva pärast vabastamist leidis ta tee Kylie Jenneri väravaga piiratud kogukonda. Kaua ta seal ei tilbendanud, vaid arreteeriti taaskord, seekord kuritegeliku jälitamise eest.

Kendall tõi välja ka mehe kriminaalse tausta. King on varasemalt inimröövi eest karistada saanud. Lisaks on mehel temast palju pilte enda sotsiaalmeedias. Kõik see on Kendalli enda elu pärast kartma pannud.

Lähenemiskeeld kaitseb ka Kylie ja Kris Jennerit ning Shaquan King ei tohi minna neile lähemale kui 90 meetrit.

Kendall on praeguseks palganud endale lisaturvamehed ja lahkus enda Beverly Hillsis asuvast kodust, tahtmata sinna enam kunagi tagasi tulla.

Kui alguses öeldi, et Shaquan King vaid püüdis basseini pääseda, siis Kendalli sõnul käis mees seal ikkagi ka ujumas.