"Ei. Tema tahab saada räppariks. Tema suur iidol on Reket. Võib-olla see on nüüd muutunud, aga vähemalt kevadel, kui meil see vestlus oli, tahtis ta endiselt saada räppariks," ütles Kaja Kallas.

Peaministri sõnul on tema 2. klassis käiv poeg Sten koduõppel väga iseseisev. "Neil on koolis olnud algusest peale hästi tore õpetaja, kes ütles: "Teate, kui tal jäävad kehalise kasvatuse asjad koju, siis saab ta selle eest märkuse. Ei ole niimoodi, et te toote need asjad järele. Kui te toote talle asjad 1. klassis, toote ka 8. klassis. Las nad õpivad iseenda eest vastutama." Mulle see suhtumine väga meeldis," ütles Kallas ja lisas, et eelmisel aastal tundus distantsõpe raskem.

Ajakirjanduse andmetel oli Kajal 2006. aastal põgus suhe ansambli Meie Mees liikme Emil Ojaga. Suurem armastus tabas teda aga 2010. aasta lõpupoole – Kaja südame vallutas tollane rahandusminister ja Res Publica esimees Taavi Veskimägi. Paari suhe arenes kiiresti. 2011. aastal ostsid nad maja Nõmmele ja sama aasta novembris sündis poeg Sten. 2014. aastal teatasid Kaja ja Taavi aga Twitteris, et on otsustanud lahku minna. Kaja alustas sama aasta varasügisel nelja aasta pikkust perioodi Euroopa Parlamendi saadikuna ja keskendus kaheaastase poja kasvatamisele üksikemana.