Spordiäss ja Miami Interi omanik David Beckham, kes on karjääri jooksul mänginud ka Manchester Unitedis ja Madridi Realis, naaseb Ida-Londoni jalgpalliväljakutele, kus ta lapsepõlves palju aega veetis, vahendab BBC.

Tema eesmärgiks on aidata amatöörjalgpalliklubi enda liigasse püsima jäämisega. Disney sõnul läheb klubi ja terve kogukond liigutavele ning elumuutvale teekonnale.

Beckham sõnas: "Selline saade nagu "Save Our Squad" saab olema suurepärane ja mul on hea meel aidata rohujuure tasandil meeskonda, mida mina üleskasvades kogesin ja mis mulle niivõrd palju andis."

"Mul vedas, et mul oli pikk ja edukas karjäär, ning nüüd kogukonnale mentorina tagasi anda on imeline. Noorte talentide aitamine ja nõustamine on selles pallimängus väga oluline ning mul on hea meel, et saan selles projektis koos Disney+'iga töötada," lisas endine Inglismaa jalgpallikoondise kapten.

Saate toodab produktsioonifirma Twenty Twenty ja Studio 99, millest viimase kaasasutaja Beckham ise ka on. Praegu pole teada, millal saade eetrisse läheb.

Netflix teatas kuu alguses, et peagi saab nende kanalil näha prints Harry ja Meghan Markle'i esimest dokumentaalfilmi "Heart of Invictus". Dokumentaal räägib sõjaveterandidele mõeldud rahvusvahelisest sporditurniirist Invictuse mängud.

"Heart of Invictus" kajastab spordivõistlustel osalevaid sportlaseid ja seda, kuidas nad Haagis 2020. aasta võistlusteks valmistuvad, kuid mis koroonaepideemia tõttu aasta edasi lükati, vahendab DailyMail.

Harryle ja Meghanile kuuluv Archwell Productions teeb tihedat koostööd režissööri Orlando von Einsiedeli ja produtsent Joanna Natasegara, mis jälgib nii sportlaste kui korraldajate tööd ürituseks ettevalmistumisel.

36-aastane Sussexi hertsog, kes on sarja tegevprodutsent, astub ka ise kaamera ette. Ta on viimane poolaasta elanud koos oma abikaasa, 39-aastase Meghaniga Montecitos asuvas ja 14 miljonit dollarit maksnud häärberis.

Netflix on varasemalt öelnud, et Harry ja Meghaniga on sõlmitud tehing, mille alusel nad loovad sisu, mis informeerivad ja annavad ka lootust. Seda nii dokumentaalsarjades kui lavastatud sisu kohta, nii filmides kui lastele suunatud saadetes.