Teresa Palmeri puhul ei olnud tegu vaid lihtsa käiguga haiglasse. Kuna tal on viimasel kahe raseduse ajal olnud probleeme muu hulgas ka antikehadega, siis vajas ta täpsega spetsifikatsiooni arsti. Ja ta leidis selle tänu oma Eesti assistendile Janele.

"Uuringule minemise kogemus oli väga huvitav," alustas austraallanna. "Paljud ei rääkinud inglise keelt. Kõik oli küll organiseeritud läbi produktsiooni, aga kuna ma sünnita seal, siis oli palju asjaajamist paberitega," rääkis Teresa probleemidest haiglakülastuse ajal 21. nädala beebiblogis.

"Kuidagi saime tõlkega hakkama. Mõtlesime ka, kas me jääme siia, kas me saame protseduuri tehtud, kas nad üldse teavad, miks me siin oleme. Lõpuks saime selle kõik neile ära seletatud."

"Naine, kes meile ultraheli tegi - ma arvan et ta oli arst - rääkis kõikidest nendest kõige paremini inglise keelt ja oskas ka halvas inglise keeles vastata."

Kui keelebarjäär sai kuidagi ületatud, siis tegi arst kõik vajalikud mõõtmised ning tüdrukuga oli kõik korras. Nii Teresa kui lapse isa Mark sai 4D kujutises ka oma last näha.