Nimelt jõudis väljaande Pedestrianini kuvatõmmis Vanessa 2017. aasta lõpus tehtud Instagrami postitusest, kus baaridaamina töötanud naine Byron Bay lähedal asuvas karjääris suplemas on. Juba toona on keegi kommenteerinud selle foto alla: "Olge tublid! Jumal õnnistagu sind ja Zaci!".

Kuna Vanessa postituste all on kommenteerimine piiratud, siis see tähendab, et antud inimene teab Zaci ekspruuti isiklikult. On ka nõenäosus, et Vanessa oli 2017. aasta lõpus suhtes teise mehega, kelle nimi on ka Zac, kuid pigem pole antud mehenimi nii levinud.

Teooriat toetab ka tõsiasi, et 2017. aasta detsembris, kui pilt postitati ja kommentaar kirjutati, oli Zac Austraalias. Toona pidi ta reklaamima oma uut filmi "The Greatest Showman" ning kuuldavasti veetis ta ka jõulupühad maakera kuklapoolel. Pärast seda on ta teinud kaasa vaid mõnes projektis ehk teoreetiliselt oleks tal olnud võimalus elada Austraalias, ilma et keegi tema äraolekut märkaks.

Siiski on siiani meediale räägitud ainult muinaslugu, kuidas Zac nägi baaridaam Vanessat eelmise aasta suvel ühes Byron Bay kohvikus töötamas ning filmistaar armus koheselt. Siiski läksid nad tänavu aprillis lahku. Kõigepealt saatis Zac kallima oma dokumentaalseriaali uue hooaja filmimiselt minema, sest väidetavalt oli neil tekkinud suur tüli. Hiljem sai staar teada, et Vanessa oli kavatsenud osaleda tõsieluseriaalis.