"Võeti isegi allkirjad kinnitamaks, et ükski teine omanik korterist huvitatud ei ole. Kui olukord võttis aga noore pere tarvis ootamatu pöörde, tuli välja, et õiguslikult on paber täiesti kasutu. «Kui kodukaotusest kuulsime, oli see karm," tõdeb Heelia tänagi. Kuna meenutamine pole kergemate killast, sõlmis paar kokkuleppe, et omavahel ei räägita enam endisest kodust ega naisest, kes selle ära võttis.

Mõned kuud tagasi tuli avalikuks, et noor ema, teleajakirjanik Heelia Sillamaa jäi liigse usaldamise tõttu kodust ilma. Perel on elukoht olemas, ent kaotsi läks tuhandeid eurosid.

Heelia oli koos kaasa Peebuga korterit juba renoveerima hakanud. Teleajakirjanik avaldas Kroonikale, et nad kulutasid ligi 5000 eurot, teine sama palju jäi õnneks alles: "Köögile kulus 5000 ja selle saime tühistada, see oli siis kõik köögimööbel ja tehnika jne." Heelia lisas, et Baltes oli nõus raha tagasi maksma just "Kuuuurija" saates avaldatud informatsiooni põhjal.

Heelia veidi avas Kroonikale, miks ta kodust ilma jäi. "Me jäime kodust ilma, sest ostsime korteri, mis oli kaasomandis ja viimasel hetkel, kui meie olime juba pea kaks kuud oma uut kodu ehitanud, otsustas üks naaber kasutada eelisostuõigust ja meilt kodu ära võtta. Kuigi eelnevalt oli ta oma allkirjaga kinnitanud ja meile ka selge sõnaga öelnud, et ta ei soovi meie korterit ja ei kasuta eelisostuõigust," tunnistas ta pettunult.