Endine sotsiaalkaitseminister Kaia Iva sai oma 57. sünnipäevaks 30 sentimeetri kõrguse vildist teisiku. „Selle tegi Türi endine ja kauaaegne lasteaiaõpetaja Karin Pihlik. Puidust raamatute aluse tellisid nad salaja minu abikaasalt. Kinkijaiks mu head kolleegid Türi vallavalitsusest. Nende idee oli ka võlukepike mu käes, mis pidi mu tegemisi iseloomustama - võimatu muutmine võimalikuks,” räägib meeldivalt üllatunud Kaia.

Kõige suurem kink on Kaiale tervis. Juba üle kahe aasta on ta pidanud võitlust munasarjavähiga, mis on praegu kontrolli all: „Uus ravim, mis just geneetilise vähi puhul kasutusel, on praegu hea mõjuga. Loodame, et jätkuvalt.”

Raimond Kaljulaid kasvatas juuksed

Raimond Kaljulaid

Sotsiaaldemokraatide linnapeakandidaat Raimond Kaljulaid on pärast pooltteist aastat kiilakana jälle juuksed pähe kasvatanud. „Mulle on paljud sõbrad ja tuttavad öelnud, et kamoon - enne oli parem! Nii et olen inimesi ja oma sotsiaalmeedia jälgijaid kuulda võtnud ning lasknud end sellest mõjutada. Aga tahan ka laiemalt pöörata uut lehekülge. Laps kasvab - tuleb olla soliidsem ja veel parem eeskuju,” avaldab Raimond.

Kirsti Timmer kaotas närvirakke

Kirsti Timmer ja Merily Timmer

Raadiohääl ja nõid Kirsti Valdstein-Timmer teadis enda sõnul juba ammu, et tema saate "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" võitnud tütar Merily on väga võimas selgeltnägija.

"Merily näeb ilma kaartideta ja kaartidega, tajub, tunneb ja tunnetab," räägib Kirsti. "Ma ei ole kunagi enda asjade pärast närvis olnud, aga kogu saateperiood oli mulle ikka korralik närvirakkude kadu. Lõpptulemus korvas selle. Merily oli super tubli!"

Merily on tagasihoidlikum, kuid tunnistab, et finaalsaatesse minnes pani ta justkui võitu ette teades juba krooni pähe.