Kas muusika päästab maailma? Võib-olla mitte sõna otseses mõttes, aga meeldivamaks teeb ta selle küll. Ja kui mõelda näiteks 1985. aasta Live Aidile, mille Queeni kontserti peetakse siiamaani üheks parimaks esinemiseks üldse, siis mõnikord päästab ka. Pärast SARS-i epideemiat toimus Torontos Rolling Stonesi eestvedamisel heategevuskontsert. Kindlasti leiavad üle maailma säärased aktsioonid nüüdki aset, kui inimesi jälle lavade ette kargama ja mosh’ima lubatakse.

Jarek Kasar, artistinimega Chalice on laulja ja laulukirjutaja, kes oma muusikukarjääri alustas räpparina, kuid tema muusikalised katsetused on vägagi eripalgelised alates rahvamuusikast kuni tänapäevase elektroni välja. Tema esimene album „Ühendatud inimesed” ilmus 2003. aastal. Jarek Kasar on võitnud mitmeid ja mitmeid Eesti Muusikaauhindu, kõnetanud kogu ühiskonda Eesti Vabariigi aastapäeval piduliku, kuid samas südamliku lauluga „Minu inimesed” (mis aasta pärast kõlas ka ühendkooride loona laulupeol), esitanud Põhuteatris oma esimest ooperit "Katuselt" ja jõudnud teatri NO99 repertuaari monomuusikaliga "Lindmees", rääkimata paljudest välja antud albumitest ja luulekogudest. Jarek Kasari haare on aukartustäratavalt lai.

Ta ise on öelnud: „Mulle meeldib luule ja muusika; see, kui muusikas on tähtsaimal kohal sõnad ning ei panda nii palju rõhku häälega veiderdamisele. Sellist muusikat tahtsin teha. Kõike, mida öelda soovin, ütlen oma lauludega.”

Tähtsaimal kohal on ema, veeda emadepäeva õhtu koos Jarek Kasariga. Piletid müügil Piletitaskus.