Tegemist pole esimese korraga, kui Lopez'i ja Afflecki viimastel nädalatel koos on nähtud. Kuigi allikate sõnul on nad endiselt veel ainult sõbrad, siis paparatsofotod ütlevad rohkem kui tuhat sõna.

Daily Mailini jõudnud piltidelt on näha, kuidas 2002. aastal kihlunud paar on jõudnud romantiliselt nädalavahetuselt tagasi Los Angelesse. Kuigi võiks arvata, et ekskallimate vahel võib endiselt olla mõningaid pingeid, siis on näha, et Jennifer ja Ben naudivad teineteise seltskonda. Ühel fotol hoiavad nad ka käest kinni.

Staarpaari suhe tuli avalikuks 19 aastat tagasi ning üsna kähku muutus see tõsiseks. Nad pidid 2003. aastal abielluma, kuid pulm lükati edasi. 2004. aasta jaanuaris läksid nad lõplikult lahku.

Lopez abiellus vahetult pärast nende suhte lagunemist laulja Marc Anthonyga. Nende suhtest sündisid kaksikud Emme ja Maximillian. Nende abielu sai läbi 2014. aastal. Hiljuti läks Jennifer lahku endisest pesapallurist Alex Rodriquezest, kellega ta pidi sel aastal abielluma.

Affleck abiellus 2005. aastal näitleja Jennifer Garneriga ning nende suhtest sündis kolm last. Nende liit lagunes kolm aastat tagasi.