Sündmused toimusid 2006. aastal. Seth Rogen sõitis koos režissöörist sõbra Judd Apatowiga kohtumisele Tom Cruise'iga. "Tema sissesõidu tee ussjas, pooleldi nagu metsas, Sunseti puiestee kohal ning ma urineerisin plastik pudelisse. Keerasin korgi peale ning jätsin selle sinna," meenutas Rogen.

Lugu sellega ei piirdunud. Rogen märkas puude varjus punast tuld. "Seal oli turvakaamera, mis filmis täpselt seda kohta, kus ma urineerisin," lisas Rogen ja spekuleeris, et Cruise võiks seda salvestist soovi korral ikka näidata.

Majja jõudes kasutas Tom Cruise võimalust noorele kolleegile saientoloogiast rääkida. "Ma ei unusta kunagi sõnastust, mida kasutati: kui sa lased mul vaid rääkida, mis selle sisu on, anna mulle vaid 20 minutit ja lase ma räägin, mis selle sisu on," kirjeldas Rogen Tom Cruise'i sõnu.

Rogen tunnistas, et ta on nõrga iseloomuga ja kui Judd Apatowi poleks seal olnud, siis oleks ta ehk Cruise'i jutuga kaasa ka läinud.

Kanada näitleja rääkis ka suhtetest pikaaegse sõbra James Francoga, keda mitmed naised 2018. aastal seksuaalses ahistamises süüdistasid. Seth Rogenilt uuriti samal aastal, kas ta jätkab sõbraga koostööd ning Rogen vastas jaatavalt.

Aga kui see teema nüüd üles võeti, siis oli Rogen meelt muutnud. "Ma mõtlen tagasi sellele 2018. aastal antud intervjuule, kus ma kommenteerisin, kas ma jätkan Jamesiga koos töötamist, aga fakt on see, et ma ei ole seda teinud ja ei plaani ka praegusel ajal teha," ütles ta.