"Ma olen terve elu täiega armastanud muinasjutte. Siiani mu lemmik raamatud kajastavad badass naisi, kes on kuidagi oma loo kuningannad mingis maagilises maailmas ja see inspireerib mind olema oma elu peategelane igapäev. Kunagi tahaks ise ka olla inspireeriv kuninganna, kavatsen selle nimel iga päev tööd teha," tunnistas Sissi, kes lisas, et seda mõtet oli väga õudne kirja panna.

"Pole nagu harjunud välja ütlema, mida ma tahan. Aga kusagil peab algust tegema, ka sotsiaalmeedias," lisas ta.

Lauljatar Sissi Nylia Benita paljastab Anne & Stiilile antud intervjuus, et mõni aeg tagasi hakkas ta Viimsis eralasteaias lauluõpetajaks ja õpetajaabiks, kuid hetkel täidab ta vaid viimase ametikoha ülesandeid, sest häälepaelte probleemi tõttu ei tohi ta laulda.

"Mu häälepaelad ei sulgu ja ma ei tohi päris pikalt laulda, isegi ümiseda mitte. Kui probleemist teada sain, arvasin, et sellega tegelemine on lihtne. Aga veel kuu aega hiljem nutsin pool ööd, sest ma ei osanud nii elada…" meenutab Sissi arstilt saadud halba uudist.

Pisikesi lasteaialapsi on ta aja jooksul hakanud aga armastama. "Lasteaias töötamine on mulle väga selgelt näidanud, et minus eksisteerib mingi emalik külg. Aga praegu tahan reisida ja maailma näha, koos Madisega."