Siseallikate sõnul olid telekanali juhid ammu juba enne COVIDi pandeemiat otsustanud, et Ellenit hakkab tulevikus asendama endine laulja Kelly Clarkson, kellel on NBCs ka oma saade. Juhid teadsid juba siis, et Elleni lõpp pole enam kaugel ja Clarkson tundus kõige mõistlikum asendus, kirjutas TMZ.

Aga probleem on selles, et Clarksoni enda saade kannatas COVIDi ajal kõvasti. Tema reitingud langesid ning produktsioonikvaliteet oli nigel. Järgmised kuud, kui produktsioon läheb tagasi normaalseks, otsustavad, mis Clarksonist saab.

Kelly Clarkson. Foto: Scanpix

Kui Kelly Clarksoni variant ära kukub, siis võib NBC vaadate enda koosseisust kaugemale ning palgata Tiffany Haddishi. On palju põhjuseid, miks Haddishi nimi on teiste seast pinnale kerkinud, üks nendest kindlasti asjaolu, et Elleni puudumisel asendas koomik saatejuhti väga edukalt.

Tõenäoliselt oleks Tiffany Haddish saatejuhi rollis väga hea, kuid TMZ andmetel pole ükski tema inimestest kindel, kas edukas ja nõutud koomik tahab esmaspäevast reedeni vaid ühe projekti kallal tööd teha.

Kui Haddish olekski huvitatud, siis peab telekanal talle maksma hingehinda, sest viiel päeval nädalas eetrisse mineva saate tegemisel ei jõua ta vana tempoga filmides enam kaasa teha. Ja sellega võib suur summa raha kaduma minna.