Veelgi õli tulle valas Harry hiljutine intervjuu Dax Shepardi taskuhäälingus. Kui Oprah'le antud usutluses keskendus kuninganna lapselaps probleemidele seoses tema abikaasa Meghani ja nende järeltulijatega, siis taskuhäälingus rääkis prints kuningakoja probleemidest, mis on teda kummitanud juba lapsest saadik.

Harry läks isegi nii kaugele, et hakkas intervjuu jooksul võrdlema kuninglikus perekonnas olemist loomaaias elamisega ning hittfilmi "The Truman Showga", kus peategelane elab enda teadmata tõsieluseriaalis. Oma nooruspõlve suurt pidutsemistungi põhjendas Harry sellega, et tal olid lapseeas tekkinud traumad.

Üks kuningakojaga seotud allikas rääkis The Mirrorile, et üldiselt arvatakse, et kui sa vihkad institutsiooni nii palju, siis ei peaks olema ka vastavaid tiitleid. Kui Harry ja Meghan USAsse kolisid ja kuninglikest kohustustest loobusid, siis lubasid nad, et ei kasuta ka enam kuninglikke tiitleid. Sellest hoolimata rakendavad nad enda puhul ikka kahte: Sussexi hertsog ja hertsoginna.

Palee niinimetatud tagatubades leitakse, et pereasju peaks arutama väikeses ringis, mitte kogu maailma ees. "Keegi pole enam šokeeritud. Pigem stiilis: hakkab jälle pihta! Aga laiemalt mõeldes, tal pole vaja pidada neid arutelusid avalikult podcastis. Mine oma eluga edasi"