Esmalt uurisime ERRilt, et ehk on neil mõtteid sarja eriosa näitamisel. ERRi pressiesindaja Pille-Mai Helemäe tunnistab, et neil puuduvad otsesed plaanid antud sarjaga. Sellegipoolest annab mõnevõrra teise vastuse Kanal 2 esindaja Mari-Liis Veskus. Ta tõdeb, et Kanal 2 on olnud "Friendsi" koduks juba sarja algusaastest saadik: "Kanal 2 on olnud "Sõprade" koduks pea kakskümmend aastat ning ka ainuke telekanal Eestis, mis seda ülemaailmset hittsarja näidanud. Kindlasti kaalume võimalusi soetada ka see erisaade."

Hiljuti avaldas kanal ka erisaate nimega "The One Where They Get Back Together" treileri, kus on ekraanil teada-tuntud näitlejad nagu Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer ja Matt LeBlanc.

Lisaks neile astuvad "Friends: The Reunion" episoodis üles ka mitmed külalisnäitlejad, kelleks on David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ja Malala Yousafzai. Väidetavalt teenib igaüks selle erisaate pealt vähemalt 2,5 miljonit dollarit