"Kas teile tundub ka vahel, et kogu aeg on kellelgi sünnipäev, keegi jääb rasedaks, keegi abiellub, keegi jätab oma mehe maha ja kellelgi on nimepäev? Nii ei jäägi enda eluks üldse aega, muudkui õnnitle kõiki päevad läbi. Me siis mõtlesime, et anname oma uuest kodust minu sünnipäeval teada. Siis saavad kõik õnnitluste pealt kokku hoida! Piisab ühest "Palju õnnest" küll," teatas Heelia Instagramis.

"Tavaliselt jagan ma oma sünnipäevadel ikka traditsiooniliselt ilusat pilti. Keeran lokid pähe ja panen meigi peale. See aasta otsustasin hoopis vastupidise kasuks. Jagan teiega hetki meie argipäevadest. Pildid, mille oleme teinud enda lõbuks või vanematele saatmiseks. Sest tõtt-öelda on sel aastal need lokid ja muu glamuurne kaugele tahaplaanile jäänud."

"Ma olen hetkel täpselt seal, kus ma tahan olla - keset mähkmemägesid ja ehitustolmu. Nägu kaunistamas tumedad silmaalused ja rõõmsad naerukurrud. Südant hoidmas Peep ja Paul. Varsti näitame teile päris oma kodu täies hiilguses ja räägime kõigest lähemalt. Hetkel naudime aga sünnipäeva."

"Viimased kaks nädalat on olnud meie perele väga rasked, sest jäime ilma esimesest päris oma kodust, mida me oleme kaks kuud oma kätega ehitanud," kirjutas Heelia Sillamaa 22. märtsil Instagrami.

"Kuigi haavad on veel värsked ja jõuetuse tunne suurem kui kunagi varem, on meil võimatu pikalt kurvastada. Meil kasvab kodus üks suur rõõmupall, kes tuletab mulle iga oma naeratusega meelde, et nii kaua, kuni need kaks härrat on minu kõrval, on mul kõik kõige paremas korras."

"Ja igas asjas on alati ka midagi positiivset! Näiteks olen ma kodu kaotuse stressist viis kilo kaotanud (üldiselt soovitan aga natuke tervislikumaid kaalulangetusmeetodeid proovida) 2. Võib-olla oli kodu kaotamine universumi märk sellest, et me saame varsti viisikud ja me ei oleks nagunii kahetoalisse korterisse ära mahtunud. Kahjuks rohkem positiivseid asju hetkel pähe ei tule, aga võib-olla tulevikus tuleb," sõnas ta lõpetuseks.

Heelia avas Kroonikale natuke, miks ta kodust ilma jäi. "Me jäime kodust ilma, sest ostsime korteri, mis oli kaasomandis ja viimasel hetkel, kui meie olime juba pea kaks kuud oma uut kodu ehitanud, otsustas üks naaber kasutada eelisostuõigust ja meilt kodu ära võtta. Kuigi eelnevalt oli ta oma allkirjaga kinnitanud ja meile ka selge sõnaga öelnud, et ta ei soovi meie korterit ja ei kasuta eelisostuõigust," tunnistas ta pettunult.

Heelia rääkis Facebookis pikemalt, mis siis täpsemalt juhtus. Korteri ostis Heelia sõnul ära allkirjaga eelisostuõigusest loobunud naise tütar, kes soovis alguses ema korterit renoveerima hakata ja saada ühiskasutuses olevast pinnast 60 sentimeetrit, et vannituba suurendada. Kuna Heelia ja teine naaber ei olnud sellega nõus, käis naabrinaise tütar Maarja välja 32 000 eurot ning tõstis sellega Heelia, tema elukaaslase ja tol ajal olnud kolmekuulise lapse tänavale. Ja seda vaid nädal enne eelisõiguseostmise perioodi täissaamist.

"Ma ei suuda magada, süüa ja uskuda, et sellised asjad saavad päris elus juhtuda," võttis Heelia enda tunded kokku.

Heelia ka uuris Maarjalt otse, kas tal ei ole kahju pere tänavale tõsta. Maarja vastas, et sellega riskiga pidi ju Heelia arvestama. Muude kommentaaride osas võis Heelia ühendust võtta jurist Ronaldiga.