Kui Dwayne Johnson kunagi show-maadluses The Rock nime all esinema hakkas, siis sai temast kiiresti rahva lemmik ning mitmete võitjavööde omanik.

Hiljem hakkas ta kaasa tegema filmides ning millalgi pärast 2010. aastat, kui maadlus oli seljataga ning teda sai üha enam ja enam ekraanil näha, muutus Dwayne Johnson palju-palju suuremaks. Ta oli enda lihasmassi kasvatanud ning meenutas tänapäeva hiiglast.

Praegu valmistub ta DC filmis "Black Adam" mängima nimiosas olevat pahalast. Meeletu distsipliini poolest tuntud Johnson jagas Instagramis oma progressi ja muutus on meeletu.

Näitleja kirjutas postituse juurde, et tegi hilisõhtuse treeningu, et palja ülakehaga stseeni filmimiseks end valmis panna. "Olen dieedi, trenni ning ettevalmistustega rohkem vaeva näinud kui ükskõik mis teise rolli jaoks," kirjutas Johnson pildi juurde.

Ta kirjeldab ka natuke tegelaskuju, kelle mängimiseks ta meeletult vaeva näeb. Teth Adamsist sai jumalate surematu tšempion, kes on sama tugev kui Superman, kuid kellel on ka võlurite ohtlik maagia. Raev muudab tema hinge mustaks ja temast saab igavesti Black Adam.