"See hõlmas vana ja väärika roosiaia täielikku hooldamist – istutasime, väetasime ja kõplasime roose ning teisi istikuid, samuti lõikasime õunapuid," räägib Sepp. "Tegime kõiki töid, mis kevadel aias tehakse. Kadrioru perenaise endaga selle aja jooksul silmast silma ei kohtunud, vaid nägin teda kaugelt."

Erik Orgu sai trauma

Erik Orgu

Toitumisnõustaja Erik Orgu sai veesportides tõsise vigastuse ja manitses oma Instagrami postituses jälgijaid hoolsusele. "Paneme selle nimeks megapõrutus. Ning see juhtus tänu iseenda hoolimatusele, reeglite ja hoiatuste eiramisele - 100% minu süü," kirjutas Orgu. "Elu kordab õppetunde seni, kuni sa õppust võtad. Mina võtsin õppust ja enam ei riski! Ära mängi oma vaimse ja füüsilise tervisega, sest need on su kalleim vara!"

Operatsioonist Orgu pääseb, kuid valusast kukkumisest taastumine on pikk.

Liis Lusmägi kaalub kliimapagulust Hispaanias

"Duubli" saatejuhid Liis Lusmägi (40) ja Mihkel Raud (52) on suveks võtnud teletööst aja maha ning tegelevad muude asjadega. Mihkel Raud alustab R2s saatejuhina, Liis Lusmägi lubab keskenduda perele ja mentorlusele. Ta kaalub ka sügisel Hispaaniasse kolimist.

„Suve võtan pigem rahulikult," ütleb Liis. "Jätkuvalt olen saatejuht raadios Star FM, teen personaalset mentorlust ning kindlasti veedan palju aega perega, kuna eelmisel aastal jäid saate “Suvine Duubel” tõttu tegemata mitmed ringsõidud ja telkimised lastega," ütles Liis. Ta on Tallinna külje all asuva kodu müüki pannud ning asjad maakoju kolinud. Parasjagu viibibki ta Hispaanias puhkamas, et tutvuda erinevate piirkondadega ning laste võimalike koolidega.

"Kodu panime müüki, kuna pandeemia ajal mehe töökoht viidi üle kaugtööle. Tal oleks palju mugavam, kui tal oleks kodus kabinet, meie praegune kodu on selleks aga liiga väike," räägib Liis "Kaugtöö annab võimaluse nihutada ka riigipiire, kus töötada. Oleme mõelnud, et võib-olla peaks kliimapagulasena olema jahedama perioodi Hispaanias."

TV3 turundusjuht Annely Adermann kinnitab, et kuigi praegu Mihkel ja Liis TV3 eetris pole, on kanalil nendega jätkuvalt plaane edaspidiseks, millest kuuleb lähiajal.