"Hilinenud õnnesoovid, isa," kirjutas Tom Felton Instagrami postituse juurde, kus on tema, Jason Isaacs ja majahaldjas Doby. Isaacs sai 6. juunil 58-aastaseks.

Tom Felton on inglise näitleja ja muusik. Feltoni esimene filmiroll oli filmis "Laenajad", kus ta oli vaid 910-aastane. Felton mängis selles filmis pere pesamuna.

Tema tuntuim filmiroll Draco Malfoy oli filmisarjas "Harry Potter", mille esimeses osas oli ta 13-aastane. Tema isa, Jason Isaacsi mängitud tegelane oli Lucius Malfoy.

Jason Isaacs Lucius Malfoy rollis, 2005. Foto: Scanpix

Tom Felton oli aastast 2008 kuni 2016 aasta jaanuari alguseni suhtes Jade Gordoniga, kes mängis filmis "Harry Potter ja Surma Vägised: osa 2" tema abikaasat Astoria Greengrassi.

Filmis nimega "Burial" löövad teiste seas kaasa ka Harry Potteri filmides põhirolli kandnud Tom Felton ning üheks produtsendiks on Ivo Felt.

II maailmasõja lõpul toimuv film räägib fiktiivse loo väikesest grupist Vene sõduritest, keda juhib naisluureagent Brana Vasiljeva (rolli mängib tõusev täht Algar), kelle ülesandeks on Hitleri jäänused toimetada Nõukogude Venemaale Stalini juurde, vahendab deadline.com.

Teel ründavad neid mõrvarlikud Saksa Wehrwolf partisaniliikmed, kes hakkavad venelasi ükshaaval likvideerima. Vasiljeva ja teised ellujäänud peavad vaenlase vastu võitlema, et nende "kaup" ei satuks ründajate kätesse ja et see saaks tõe varjamiseks turvaliselt maetud.

Filmi üheks tuntumaks nimeks on kõikides Harry Potteri filmides kaasa teinud Tom Felton, kelle mängitud Draco Malfoy pakkus Harry Potterile ja tema sõpradele palju peavalu.

Filmis teevad veel kaasa Niamh Algar ("The Virtues"), Diana Rigg ("Troonide mäng"), Tom Glynn-Carney ("Dunkirk") ja Ian Hart ("Harry Potter").