"Miks ma esinen nii harva teles ja üldse meedias? Sest mul pole piisavalt närvi säilitada viisakus, kui ajakirjanik teeb oma tööd sitasti või lausa meelega sitasti," ütleb nõid Alisa.

"Anu Saagim on mind mitmeid kordi intervjueerinud ja ma olen osalenud tema videotes. Me käisime koos üritustel ja suhtlesime erinevates seltskondades. Eelmisel aastal käisin teda õnnitlemas sünnipäeval, teine kord kinkisin talle enda tehtud portree, mille valmistamiseks kulus mitu päeva. Mul oli hea arvamus temast kui professionaalist ja tugevast naisest," räägib ta.

"Anu teeb veebis saatesarja "Puuduta mind". Selle saate kontseptsioon mulle ei meeldi ja erilist huvi ei paku. Siiski eelmisel aastal ma osalesin selles, kuna Anu palus mind ja sõpradele ma ei ütle "ei". Mõned päevad tagasi saadeti mulle link selle saate järjekordsele osale. Anu intervjueeris seal mingit Antsu, kes tasakesi irvitades minu üle lamedat nalja viskas. Mind üllatas see, et Anuga juhtus amneesia. Võib-olla on see üks varajase dementsuse märkidest. Nimelt juhtus nii, et Anu unustas mu nime. Õnneks sai kolme peale see mõnus kamp siiski hakkama ning tuli meelde, et minu nimi on Alisa (võiks jääda Nastjaks, ma ei solvuks). Seejärel naeris Anu lustakalt koos kaassaatejuhiga noormehe nalja üle, et Alisa vedeleb pidevalt vaimuhaiglates. Edasi oli veel paar ilusat hetke, võite vaadata, lisasin lingi, lõik algab 32:05. Algusest peale pole mõtet vaadata, seal pole midagi huvitavat. Võtke endale ämber, kuhu oksendada võib vaja minna," ütleb ta.

"Mul jäi ainult üks asi arusaamatuks, Anu. Kas sa arvasid, et ma kunagi ei näe seda videot? Et keegi ei saada mulle linki? Või on sul niivõrd pohhui, et täitsa pohhui? Ma loodan, et sa lihtsalt unustasid mulle seda esimesena saata," ütleb nõid Alisa lõpetuseks.