"Vahetult enne Iggy Popi kontserit otsustasin käia ära meeste tualetis. Sellel ajal nimetati neid lihtsalt peldikuteks. Kui sealt väljusin, siis nägin, et väljaspool tualetikabiini seisab üks tohutult suur mees. Ta ehmatas end näost valgeks kui nägi, et mingisugune kohalik ahv astub sealt välja. Hetk hiljem väljus minu kõrvalt kabiinist Iggy Pop, et lavale minna," räägib Saaremäe, et see lugu jääb talle igaveseks meelde.

14. juunil 2022 esineb Alexela Kontserdimajas skandaalne ja metsik USA punkrokkar Iggy Pop. Esitlusele tulevad lood nii tema varasemast loomingust kui ka 2019. aastal ilmunud albumilt "Free". Kontserdi piletid tulevad Piletilevis müüki sel reedel, 18. juunil, kell 11:00.
"Kui sina seda ei tee, teen ma seda sinu eest, teen seda esimesena" - esirinnas nii muusikas kui ka mässus, Iggy Pop ei ole end tagasi hoidnud. Olles mõjutanud pea igat pungikooslust oma bändi The Stooges loominguga, on Iggy ja The Stooges lisatud Rokk’n’rolli Kuulsuste Halli. 2020. aastal pärjati Iggy aga GRAMMY Elutöö preemiaga.

Punkroki üks eepilisemaid koostöid oli kindlasti Iggy Popi ja David Bowie oma - liit, mille tulemusel sündis lisaks suurele hulgale juhtumistele ka Iggy kaks esimest sooloalbumit: "The Idiot" ja "Lust For Life". Viimaselt pärineb ka tema üks enimtuntud lugusid "The Passenger".

Rohkem on rohkem - Iggy on teinud liialdamisest kunstivormi. Enese kahjustamine, paljastamine ja hävitamine on nõudnud publiku tähelepanu ja osalemist. Publik on teda nii kätel kandnud kui sõna otses mõttes lasknud tal maha kukkuda. Väga vähesed artistid suudavad publikut haarata nii tugevalt kui seda on teinud ikooniline Iggy Pop, kelle kontsert peaks olema igaühe „must see“ nimekirjas!

Piletid tulevad müüki reedel, 18. juunil, kell 11:00. Pileteid saab osta Piletilevi kodulehelt ja müügipunktidest üle Eesti, samuti Circke-K bensiinijaamadest ja Selveri infopunktidest.