Reformierakondlastest riigikogulased Heidy Purga ning Kristina Šmigun-Vähi on enda jaoks lõõgastavad tegevused leidnud. Melomaanist Purga jagas sotsiaalmeedias, et pauside ajal tegeleb tema muusikatöötlusega ning endine suusataja Šmigun proovib uut ala.

Foto: Instagram


Foto: Instagram

Õed Kristina Šmigun-Vähi ja Katrin Šmigun rääkisid möödunud aasta augustis Kroonikale, milliseks kujunes nende vahel olnud konkurents.

Katrin meenutas: "Minu sportlasekarjääris on etapp, kus iseenda sisetunde kuulamise asemel kuulasin teisi. Mu kauaaegne ­iidol oli Stefania Belmondo. Ta oli nii pisike ja kõhnake ja lendas rajal nagu tuul ja ma alateadlikult soovisin olla tema moodi, unustades ära oma päritolu. Täna on lihtne öelda, et oleme kõik geneetiliselt oma vanemate lapsed ega saa muutuda nendeks, kes meile visuaalselt meeldivad, aga toona ei osanud ma nii mõelda."

"Treenisin väga tugevalt, sest mulle meeldis trenni teha. Kui tegin võimsa trenni, premeerisin end suurema lihatükiga. Kui trenni ei teinud, siis ka ei söönud. Mu eesmärgid olid täiesti valed, kuni ühel päeval ütles günekoloog, et kui nii jätkan, ei saa ma emaks. Oleksin kindlasti olnud parem oma tulemustes, kui ei oleks selline perfektsionist ja nii kergesti mõjutatav. Oma haigusest kirjutasin ka bakalaureusetöö, millega lõpetasin Tartu ülikooli."