Värskelt avaldatud „Biology“ on Cartooni, nublu ja Gameboy Tetrise esimene ühine singel. “Oleme nublu ja Gameboy Tetrisega tegelikult aastaid juba nii üht- kui teistpidi koostööd teinud ning mõte ühisest loost, et ka laiemale maailmale nende talenti tutvustada, on tegelikult meil juba ammu peas mõlkunud. Cartooni 2020. aasta suurim kuulajaskond oli üllataval kombel just Venemaal ning sealt tuli ka idee loosse natukene vene hõngu sisse panna,” räägib Cartooni liige Ago Teppand. Tegemist on nublu esimese ingliskeelse singliga. Gameboy Tetrist kuuleb laulmas nii inglise kui vene keeles. “Esimene ingliskeelne lugu on suur samm artistide jaoks, kes on oma karjääri senini valdavalt eesti keeles ajanud. Oleme Gameboy Tetrisele ja nublule ääretult tänulikud, et nad selle süütuse koos meiega kaotasid!”

„Biology“ muusikavideo jutustab pooldokumentaalse loo suvisest bussisõidust heade sõpradega. „Kui kauaaegsed head sõbrad Kaarel (Kaarel Sein, nublu manager – toim.) ja Joosep (Joosep Järvesaare, Cartooni liige – toim.) pakkusid mulle lavastada nublu, Gameboy Tetrise ja Cartooni uuele loole mõnus, suvine road trip video, ei pidanud ma pikalt mõtlema. Buss tellitud, laadisime peale suvenänni, stsenaariumit asendas marsruut ja lasime sündmustikul loomulikku radapidi kulgeda - kõik juhtus justkui iseenesest,“ räägib režissöör Johannes Veski värskest muusikavideost, kus jõutakse nii ujuma, ratsutama kui tantsitakse päev lõkke ääres varahommikusse. „Tegelikult ei juhtu sellised vägevad asjad päris iseenesest, vaid tänu paljude heade inimeste koostööle!“ lisab Veski.

„Biology“ muusikavideo režissöör on Johannes Veski, produtsendid Kaarel Sein ja Merliin Vellend ning operaatoriks Robert Parelo.