"Olime tulnud Depoo toidutänavale, et süüa osta. Nagu ikka, olime järjekorras ning muusika mängis, siis mu tuttav tantsis lihtsalt ajaviiteks," selgitab Artjom.

"Millegipärast kahele noormehele, kes viibisid taamal, see üldse ei meeldinud ning nad hakkasid meie poole liikuma. Ma astusin nende juurde ja ütlesin, et mu sõber võib tantsida seal, kus ta tahab ning nii, nagu ta heaks arvab," märgib Trohhatšev, lisades, et ilmselgelt selline vastuhakk noormeestele ei meeldinud.

"Üks meestest hakkas seejärel rääkima, et annab mulle peksa. Venekeelne sõnelus Artjomi ja meeste vahel jätkus. Ühel hetkel lükkas pikem mees tugevalt Artjomi nii, et ta oleks peaaegu pikali kukkunud ja lühem mees hakkas Artjomi põlvega näkku peksma. Sellel hetkel ei suutnud ma pealt vaadata, kuidas kaks meest ühele inimesele kallale lähevad. Otsustasin lühema mehe selja tagant eemale tõmmata," kirjeldab Artjomiga kaasas olnud tuttav.

"Sellise teguviisi peale lühem mees ärritus nii tugevalt, et hakkas rusikatega intensiivselt vehkima ja tormas minu suunas. Ta haaras korduvalt mu kätest ja tõmbas varrukast lõhki minu triiksärgi, mis oli väärtusega 30 eurot," lisab ta. Nende õnneks tulid olukorda rahustama ühed keskealised Eesti mehed, kes proovisid juhtunut leevendada.

Seejärel otsustas Artjom osade vigastuste tõttu pöörduda EMO-sse, et muu hulgas registreerida ka juhtunud intsident. Noormees tunnistab, et temaga on hetkel kõik hästi. Kindlasti rõhutab ta, et tulevikus peab sellisest probleemist teada andma.

Jaga
Kommentaarid