Zevakini ja Brigitte tüli algas eelmise aastal, kui Zevakin viitas ühes oma reaktsioonivideos Hundi tolleaegsele poiss-sõbrale Indrek Mägile kui geile. Brigitte võttis Zevakini kommentaare väga südamesse ja umbes pool aastat ei saanud üle ega ümber ja mainis seda nii oma ühismeedias kui SkyPlusis, kus ta parasjagu töötas.

Nüüdseks on aga tüli unustatud ja Kroonika meelelahutusauhinnad näitasid, et omavahel saadakse hästi läbi. Sky.ee intervjuus, kus osalesid ka Martti Hallik ja Kristina Suuroja, tegi Zevakin ja Brigitte ka musi. Brigitte tahtis hiljem veel, aga siis Zevakin enam ei soovinud.

Eile avaldas Zevakin enda teisel YouTube'i kanalil AZ & Chill koos Brigittega video, kus reageeriti sellele samale kurikuulsale intervjuule.

Terve ligi tund aega kestnud video vältel vaatas Brigitte Zevakinit väga meela näoga ja tegi pidevalt vihjeid, et nad võiksid uuesti suudelda, sest Sky intervjuus oli rohkem tehtud musiga.

Kui Zevakin üritas teha enda vaatajatele tavapärast huumorit, mille poolest ta niivõrd tuntud on, siis Brigitte tegi kogu kogemuse ikka enesekeskseks.

"Ütlesin juba Grete Paia singli esikal, et tahan Andrei Zevakiniga suudelda," teatas Brigitte ühel hetkel ja see tekitas Zevakinis imeliku reaktsiooni. "Issand, kui jube. Eesti inimesed näevad, et ma olen nii seksapiilne kuidagi. Kõik arvavad, et ma olen vähe saanud selle video põhjal."

Vaadates videost, kuidas Zevakin Brigitte teist musi vastu ei võtnud, tundis Brigitte suurt piinlikust ning Zevakinil oli sõbralikult hea meel. "Ma olen valusalt korvi saanud. Ma olen nii hull peast, keegi ei talu mind. Kujutad ette, selline naine sul," rääkis Brigitte.

Originaalvideo nimetas Brigitte Zevakini pussyks ja kusekaks, kuna ta temaga musitada ei tahtnud. Seda näinud Zevakini fännidele see aga ei meeldinud ning toodi välja, et kui rollid oleksid vastupidised olnud, siis oleks mees seksismi eest korralikult avalikku sõimu saanud, aga naisega nii ei läinud.

Brigitte on kriitikaga päri, kuid Andrei tunnistas, et end tema käitumisest häirituna ei tundnud. Brigitte usub, et ei ole tühistatud, kuna võtab süü omaks.

Video lõpus arutleti, kes on kellega suhtes. Zevakin viitas, et Brigittel on uus silmarõõm, aga ta ei lükanud seda tagasi ega kinnitanud. Küll aga ta lükkas ümber, et ta ei ole suhtes Uku Haasmaga.

Ja kui vaadata kommentaare, siis on ka Andrei Zevakini tuhanded ja tuhanded vaatajad nõus, et Brigitte vaatab ekraanipartnerit kuidagi eriti meelalt.

"Brigitte vahib sind samasuguse pilguga nagu oleks JÄLLLLEEE armunud," kirjutas üks vaataja.

"Leia endale keeginnnnnn kes vaatab sind samamoodi nagu Brigitte Andreid."

"Nad nagu panevad üksteist, aga samas ei pane ka."

"Kui Andrei ütles Brigitte ma ei armasta sind siis automaatselt Brigitte nägu muutus, ja nägi kahvatu välja. Andrei sa ikka oskad naisi kohelda. Murrad nende südameid koguaeg."

"Brigitte ikka tahab Andreid."

Vaata videost ja otsusta ise, kas kiindumus nende kahe vahel on olemas.