Vennad tähistavad ema 60. sünnipäeva, avades tema auks Ian Rank-Broadley poolt loodud skulptuuri. Kuju on paigutatud Kensingtoni palee aeda, mida kaunistavad 4000 printsess Diana lemmiktaime, vahendab Dailymail.

Rahvas on kogunenud koos Diana fännidega õue, kes on kokku tulnud kogu Suurbritanniast, et saada osa mälestusüritusest.

Lisaks tundub, et printside Williami ja Harry vahel saadetud sõnumid Inglismaa jalgpallimeeskonna 2:0 võidu puhul on aidanud parendada nendevahelisi suhteid.

Väidetavalt on vennad vaevu rääkinud ning neil on pingelised suhted. Suhted halvenesid, kui Harryt ja tema naist süüdistati töötajatega halvasti käitumises ning peale paari otsust emigreeruda Ameerikasse. Lisaks valas õli tulle Harry ja Meghani antud intervjuud, mida vaatasid kümned miljonid inimesed kogu maailmas.

Harry ja Meghan usuvad, et kuninglik perekond hülgas nad, süüdistades neid isegi Archie vastu suunatud rassismis ja ignoreerides Meghanit, kui ta tundis end Londonis rasedana üksikuna ja enesetapu äärel.

Prints Harry ja Williami onu Earl Spenceri lähedased on öelnud, et ema elu ja pärandi tähistamine võib tuua vennad taas kokku ning peale tseremooniat peetakse ka erakohtumine.

Harry ja William on projekti kallal töötanud alates 2017. aastast, kuid Hr Scobie on öelnud, et mõlemad vennad leiavad, et tänane päev on mõeldud nende emale, mitte neile. Ta ütles: „Mida me näeme, on see, et kaks venda on professionaalsed ning jätavad kõrvale erimeelsused”.