Ja väidetavalt teenib bänd filmi eest 100 000 naela päevas. Film, mis poolitas paljud fännid ja kriitikud, räägib Freddie lapsepõlvest, Queeni asutamisest, hilisemast soolokarjäärist, tema vallatust elust ja hilisemast surmast.

"Bohemian Rhapsody" on praeguse seisuga teeninud üle 900 miljoni dollari ning bändi liikmed Brian May, Roger Taylor, John Deacon ja Mercury varavaldajad teenivad selle eest igapäevaselt suure summa, kirjutas NME.

Mitte, et bändiliikmed oleksid enne vaesuses virelenud, aga film on nende kukruid kenasti täitnud. Music News raporteeris, et aasta enne filmi teenis bänd aastas enne makse 11,8 miljonit naela, ning käive oli 21,9 miljonit.

Aga pärast filmi oli käive 42 miljonit ning enne makse teeniti 19 miljonit naela.

Brian May rääkis eelmisel aastal, et nad arutasid filmile järje tegemist ning kuigi huvi oli suur ja arutelu tõsine, siis ei usuta, et selles loos on midagi, millest saaks järje teha.

Aasta pärast avaldamist sai "Bohemian Rhapsodyst" kõige enammüüdud film UKs.

Samal ajal sai filmile nime andnud laul esimeseks briti bändi lauluks, mis teenis USAs ära sertifikaadi "teemant". Sertifikaat, mille annab välja Ameerika Fonogrammitootjate Liit, annab selle laulule, mis on USAs teeninud vähemalt 10 miljonit voogedastust või müüki.