Inglismaa on ilusa mängu looja, aga nende koondisel on vaid üks suurvõistluste tiitel MM-i võit 1966. aastast. Eilne finaal oli üle pika aja esimene, kus kolme lõvi toetajaid said omadele kaasa elada.

Kuigi peavoolumeedia sellest ehk ise liiga palju ei räägi, siis sotsiaalmeedias ning teistes platvormides, kus meemimeistrid saavad enda meelsust näidata, avaldati mitmeid videoid ja pilte sellest, miks praktiliselt terve maailm eile inglaste vastu olid.

Ja ega see, mis finaali järel saabus, sugugi parem pole. Kedagi peab kaotuses süüdistama, olgu selleks siis oma meeskonna mustanahalised mängijad, teised fännid või lihtsalt süütud pealtvaatajad.

HÄBIVÄÄRNE EESKUJU

KAKLUS KAKLUSE JÄREL

SUKELDUMINE

Raheem Sterlingu kerge kukkumine Taani vastu poolfinaalis tõi talle parima näitleja Oscari

Foto: 9gag

EHE ITAALIA

Kui inglaste fännid vilistavad teiste meeskondade hümnide ajal ja laamendavad linnas, siis üks ehtne itaallane teab, mille nimel ta võitleb.

Foto: 9gag

TÄNULIKKUS

Pärast inglaste saadud kahtlase väärtusega penaltit, mille kapten Harry Kane küll mööda lõi, kuid tagasi põrganud palli väravasse lõi, lüües sellega vaprad taanlased turniirilt välja, saavad viikingid itaallastele eilse võidu eest vaid tänulikud olla.

Foto: 9gag

ISEGI KREEKA ON VÕIDUTSENUD

Inglased saavad vaid pead murda, kuidas Kreeka on EM-i võitnud, aga nemad mitte.

Foto: 9gag

TAASKASUTUS

Jalgpallikogukond näitab, kuhu inglastest fännid saavad oma meened jätta.

Foto: 9gag

IKKA VAID TÜHIPALJAD SÕNAD

Inglastest jalgpallifännide äraleierdatud fraas ei tähenda ikka suurt midagi.


Foto: 9gag

BREXIT

Inglased said oma tahtmise ja on Euroopast väljas.

Foto: 9gag

RASSISM

Üks tähelepanuväärsemaid seiku on ikka ja jälle see, kus pahased fännid arvavad, et nahavärvil on mingi seoses mängija sooritusega. Valged ju ei eksi kunagi.

Foto: 9gag

AHISTAMINE

Inglastest fännid näitasid sellel turniiril tülgastavat käitumist. Pole siis me, et keegi nende rahvuskoondise võitu ei soovinud.

Foto: 9gag

RASSISM VOL 2

Meeskond on ühtne vaid siis, kui ta võidab. Kui ei võida, siis on nahavärv süüdi.

Foto: 9gag

RASSISIM VOL 3

Selgelt näha, keda kaotuses süüdistatakse.

IKKA JALAGA