Kahel päeval ja õhtul esinesid Mägede Hääle kahel laval nii põnevaimad Eesti artistid kui mitmed välismaised tegijad.

Festivali üks nimekamaid esinejaid oli siinmail juba hästi tuntud endine Helsingi trammijuht Jakko Eino Kalevi, kes on edukalt sisenenud üleilmse popituru veidramat võitu sektsiooni ja Domino tütarleibli Weird Worldi ridadesse. Multitalendist pariislane Oko Ebombo tõi Kauksi puhkekülla oma tantsu ja poeesia ning kultuurideülese ühtsuse sõnumi. Rootsi muusik ja DJ, „industriaalse baleaarika” meister DJ Prins Emanuel esines festivalil lausa kaks korda: kontserdiga koos kaasmaalasest ühemehebändiga Inre Kretsen Grupp ning DJ-setiga legendaarse peosarja Mutant Disco erikavas.

Genka ja DEW8 esitasid oma selle aasta algul ilmunud sotsiaalkriitilise satiiri ja nutikate biitidega laetud ühisalbumit „Oleg”.

Vana ehk Raul Saaremetsa ja Edith Karlsoni kooslus tõi aga reedeõhtusele festivali avamisele teravama ääre. DJ-debüüdi tegi elektroonikaduo Vera Vice ja produtsent Püha Johannes mängis ette valiku omaloomingulist house’i. Rannalaval olid ametis ka peosarjade Haigla Pidu, Hard Feeler ja Smoke Break DJ-d.