1960ndate aastate uue laine kinost inspireeritud Nouvelle Vague on ülemaailmselt tuntud oma oskuslike rock- ja punkhittide töötluste poolest, pakkudes seejuures kaasahaarvaid tõlgendusi The Cure'i, Joy Divisioni, Billy Idoli, Blondie ja paljude teiste orginaallugudest. Koosluse tähelend sai alguse 2003. aastal, mil bändi loojatel Oliver Libaux'l ja Marc Collinil tekkis pealtnäha hullumeelne idee seada Joy Divisioni legendaarne hitt “Love Will Tear Us Apart” bossa nova võtmesse. Juba õige pea, kõigest kaheksa kuud hiljem sündis bändiga sama nime kandev esimene album Nouvelle Vague.

Varasemalt Eestit mitmeid kordi külastanud Nouvelle Vague on tänaseks päevaks avaldanud viis täispikka albumit. Muu hulgas on Nouvelle Vague'i koosseisus üles astunud pea tosinkond naisvokalisti, kes loovad lavasõust tõelise elamuse andes endast kõik nii lauldes kui tantsides.

Sündmus toimub 22. augustil Tallinna populaarses klubis nimega LAEV. Uksed avatakse 21.00 ning piiratud koguses soodushinnaga piletid on müügil Piletitaskus. Sündmusele annab hoogu Kroonika.