Oscari võitnud näitleja palgati mängima Joe Exoticut voogedastuse jaoks mõeldud miniseriaalis. Ta sõnas Varietyle, et ta luges sarja jaoks mõeldud kahte suurepärast stsenaariumit.

"Aga paistab, et Amazoni jaoks tundus materjal mineviku teema, sest kogu projekti koostamisega läks niivõrd palju aega. Ühel hetkel arvasid nad, et tegu on välguga pudelis, aga pärast seda on tuli hääbunud ja teema pole enam päevakajaline," rääkis Cage.

Erinevate kuulujuttude kohaselt võidakse projekti nüüd pakkuda teistele stuudiotele ja voogedastustele, aga praegu pole teada, kas Nicolas Cage jääb projektiga seotuks.

Teine sari Joe Exoticust on veel tegemisel ja paistab, et see on rohkem komöödiamaiguline. Exoticust mängib John Cameron Mitchell ning tema vihavaenlast Carole Baskinit Saturday Night Live'ist tuntud Kate McKinnon. Seda sarja toodab USA telekanali voogedastusplatvorm Peacock.

Netflixi dokumentaalsari, mis rääkis polügaamsest Joe Exoticust, kes kannab praegu Carole Baskini surma tellimise eest 22 aasta pikkust karistus, sai eelmisel aastal globaalseks hitiks.

Kuulujuttude kohaselt tegeleb Netflix sarja teise hooaja loomisega, aga seda pole ametlikult kinnitatud.