"Härra ja proua Jones," kirjutas Emma postituse juurde, viidates ehk ka perekonnanime vahetusele.

Emma ja Jade on juba väga kaua aega koos olnud. Nendest sai paar 1998. aastal, ajal, mil Spice Girls vallutas maailmas. Neil on koos kaks last ja nad kihlusid alles 2011. aastal. Seega võeti päris pikalt aega, et kindel olla, et nad on teineteisele loodud.

Paari nähti 2019. aastal koos Põhja-Londonis Enfieldis asuvas perekonnaseisuametis, kus nad andsid sisse taotluse abiellumiseks. Allikad väitsid tol ajal, et nad abielluvad kuulsuste lemmik pulmapaigas Old Marylebone'i raekojas.

Aga nende suhe pole alati idülliline olnud. Kuigi nad astusid 1998. aastal suhtesse, siis nad läksid vaid aasta hiljem lahku. Emma oli siis ajavahemikul koos jalgpallur Rio Ferdinandiga, kes sarnaselt Jade'il on tõmmu nahaga.

Paarike elustas oma leegi novembris 2000, kuid kaks aastat hiljem läksid taas lahku. Nad parandasid suhted 2004. aastal ning kolm aastat pärast seda teatas Emma, et nad saavad peagi esimest korda vanemateks.

2007. aastal said nad poja Beau, nüüd 13, vanemateks. Mais 2011 sündis neil teine poeg, kes sai nimeks Tate.

Emma on pikalt rääkinud, et ei kavatse abielluda, kuna ei pea oma suhet kallimaga läbi pulmade õigustama, aga 2017. aastaks oli ta meelt muutnud. Lauljanna rääkis, et tema ja Jade viitavad teineteisele kui abielupaarile.

Eelmisel nädalal tunnistas Emma, et nad plaanivad Jade'iga kolmanda lapse saada.